Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Боздоському парку зібрали кількасот мішків сміття (Фото)

22 квітня 2016 р., 17:37

І це ще не все

Працівники обласної державної адміністрації, а також обласних установ та організацій у п’ятницю, 22 квітня, взяли участь у прибиранні території парку «Боздоський».

Участь в облагородженні улюбленого місця відпочинку ужгородців взяли 400 адмінпрацівників на чолі з першим заступником голови Закарпатської ОДА Іваном Дураном. Впродовж кількох годин учасники акції очищали захаращені території парку, збирали старі гілки, сміття та різний непотріб. Зокрема, з прилеглої до бювету з мінеральною водою території. Загалом із зеленої зони в результаті прибирання довелося вивозити кількасот мішків сміття, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Це вже четверта подібна акція з очищення парків та скверів Ужгорода цієї весни до якої залучені працівники облдержадміністрації. Услід за «Ротарі-парком» та прилеглих до адмінбудівлі ОДА територій, держслужбовці цього разу вийшли на облагородження парку Боздоський, благоустрій якого нині в жалюгідному стані.

--Прибиранням територій міста – вулиць, парків та скверів - та утриманням їх в належному санітарному стані повинні відповідні структури та підприємства, визначені Ужгородською міською радою. Але місту не вдається боротися зі сміттям та брудом, що накопичується, - каже Іван Дуран. – Боздоський парк – наймасштабніша зелена зона обласного центру та улюблене для багатьох ужгородців місце відпочинку до всього ще й з унікальним джерелом мінеральної води.

--Нині серед першочергових завдань - привести у належний стан цей водограй, який не можна навіть називати бюветом, - наголосив перший заступник керівника краю. - Серед завдань розвитку на довшу перспективу - будівництво велосипедної доріжки по периметру парку.
Іван Дуран також рекомендував керівництву міської ради Ужгорода забезпечити належне утримання зеленої зони для піших прогулянок, а не автомобілів, які безперешкодно їздять парком.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp