Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські поліцейські взяли участь у міжнародній конференції

23 квітня 2016 р., 16:37

Конференція триває на Берегівщині

Вчора в с.Геча Берегівського району розпочалась міжнародна конференція, присвячена підвищенню кваліфікації членів громадських формувань з охорони громадського порядку.

В конференції беруть участь Василь Брензович, народний депутат України, Роберт Горват, заступник голови державної асоціації громадських формувань Угорщини, голови РДА та правоохоронці області, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.



- В Україні зросла кількість громадських формувань з охорони громадського порядку. Взаємодія поліції з населенням, створення громадських формувань, які беруть участь в охороні громадського порядку, профілактика правопорушень нині є особливо актуальною. Адже підтримка громадян та громадських формувань є однією з основних умов ефективності діяльності поліції, - коментує начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області полковник Роман Ус. - Ми не стоїмо осторонь цього питання, а завжди раді надати допомогу. Сподіваємося на співпрацю з членами громадських формувань. Адже охорона громадського порядку в краї - це не тільки робота поліції, а й всього суспільства та громади.

Полковник Ус розповів учасникам конференції про криміногенну ситуацію в краї та участь громадських формувань у забезпеченні правопорядку.

Сільський голова с.Геча Андрій Мештер сам є членом громадського формування. Саме він був ініціатором даного заходу, який триватиме на Берегівщині три дні.

Гість з Угорщини Роберт Горват поділиться досвідом роботи громадських формувань в його країні.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp