Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підприємці поповнили бюджет на понад 2 мільйони

20 травня 2014 р., 10:02

Платників закликають до вчасності сплати

Подавайте вчасно розрахунок суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства - ДПІ у м.Ужгороді. Платниками збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства є суб'єкти підприємницької діяльності незалежно від форм власності та підпорядку¬вання, які реалізують в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольні напої та пиво. 

Кількість платників збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, що є на обліку ДПІ у м.Ужгороді на сьогоднішній день – майже 300 суб'єктів господарювання, з них 84-юридичні особи, а 215 це фізичні особи підприємці, всі вони разом сплатили до бюджету понад 2 млн. 167 тис. гривень. Такі платники подають щомісяця упродовж 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного місяця, здійснюють розрахунок суми збору. 

Його подають у контролюючий орган за місцем перебування платника на податковому обліку. Звертаємо увагу, що розрахунок суми збору ва розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства слід подавати незалежно від наявності у платника об'єкта оподаткування. Тобто суб'єкт господарювання, який отримав ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, але діяльність з продажу алкогольних напоїв з моменту отримання ліцензії не здійснював; повинен подавати розрахунок суми збору.
ДПІ у м.Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp