Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Творчий Ужгородець пише страшні історії

5 травня 2016 р., 18:00

Про це іфн розповів на радіо.

Гітарист знаних в Ужгороді гуртів The Symbioz та Skruta Василь Лавер пише у вільний час хоррор-оповідання. Детальніше про них він розповів у передачі Тиса ФМ.

Раніше музикант також розповідав виданню Neformat.com.ua, які книги любить читати сам:

“Я люблю читати, не уявляю себе без книг. Споживаю їх у відносно великій кількості, у будь-яких форматах – паперові, електронні, аудіокниги. Останнім часом читаю, в основному, хоррор, так як це мій улюблений жанр. Особливо люблю твори Річарда Лаймона, Джека Кетчама, Гези Чата (як на мене, це найбільш недооцінений хоррор письменник), Клайва Баркера та ін. З останнього, що читав, запам’ятався роман Мендала Джонсона “Пішли, пограємося у Адамсів”. Це одна з перших книг, що була написана на основі справи Сільвії Лайкенс (серед інших книг про ці події я б ще відмітив “Girl Next Door” Джека Кетчама). Важка книга, але прочитати варто. Це єдина книга Джонсона, так як невдовзі після її завершення він помер від цирозу печінки, бо був алкоголіком. Конкретно зараз читаю “Біси” Достоєвського.

Щодо впливу книг на музику, то звісно, що вони впливають. Так, наприклад, пісню “В полоні у звіра” я писав під загальним враженням від “Книг крові” Клайва Баркера. Сумніваюсь, що це хтось помітить, але все ж”.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp