Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З 8 ранку два пункти пропуску на Закарпатті перетнули майже сім сотень автомобілів

8 травня 2016 р., 20:12

Подорожуючи в Словаччину краще обирати інші пункти пропуску

Пункти пропуску Закарпатської митниці ДФС на українсько-словацькому кордні працюють у штатному режимі. Наприклад, через митний пост «Ужгород» наразі пропущено 450 автомобілі та 45 автобусів, через «Малий Березний» автомобілів – 220, автобусів – 10. Якщо виокремлювати із загального потоку оформлених транспортних засобів, автомобілі з іноземною реєстрацією, які кожні п’ять днів перетинають кордон, то їх кількість становить близько 100 автомобілів. Водночас на кордоні спостерігається скупчення транспортних засобів, а саме мікроавтобусів, які перевозять туристів та заробітчан.

Фахівці митниці зазначають, що роблять все можливе аби громадянам, подорожуючим та суб’єктам ЗЕД доводилось проводити на кордоні найкоротші терміни. Також у відомстві простять всіх з розумінням поставитись до пропускних можливостей пунктів пропуску. Адже у пункті пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» триває реалізація модернізація та реконструкція тому пропускна спроможність скорочена майже вдвічі.

З метою уникнення черг, просимо взяти до уваги вказану інформацію та, за можливістю, планувати перетин митного кордону через інші пункти пропуску зони діяльності Закарпатської митниці ДФС чи інших митниць.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp