Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Луганщині підірвалися військові: є жертви

9 травня 2016 р., 16:47

Троє військових підірвалися на розтяжці, один із них загинув.Біля села Кримське Луганської області на розтяжці підірвалися троє військових, один із них загинув.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВЦА)."Вранці під час патрулювання на розтяжці, встановленій терористами, підірвалися військові ЗСУ. На жаль, не обійшлося без втрат. Один військовий загинув, ще двоє отримали поранення", - йдеться в повідомленні.Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зазначив, що навіть під час відносного затишшя Україна зазнає втрат.Напередодні у Волноваському районі ЗСУ підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.Раніше учасники зустрічі в Мінську домовилися про введення режиму припинення вогню на Донбасі з настанням Великодня і травневих свят. Однак на Великдень і травневі в зоні АТО не обійшлося без жертв і поранених.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp