Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорські експерти розробляють схему дорожнього руху Мукачева

11 травня 2016 р., 13:00

Розробка схеми триває

В Мукачеві працюють експерти з Угорщини, які продовжують розробляти схему організації дорожнього руху в місті. Сьогодні в міській раді відбулася зустріч міського голови Андрія Балоги з Горватом Фріддєшем, угорським інженером дорожнього господарства, експертом з планування та організації руху. Участь в нараді також взяли й перший заступник міського голови Ростислав Федів, заступник міського голови Едуард Барчій, депутат облради Ернест Нусер.

В місті назріла проблема розробки програми організації руху, адже за останні роки кількість транспорту в місті суттєво зросла. Тому для цього запрошено експертів з Угорщини, які аналізують ситуацію в місті.


Фахівцями буде визначено, де існують проблемні питання з місцями для паркування, де стається найбільше аварій. Також буде визначено місця, де будуть зупинки для автобусів, де можливо облаштувати перехрестя з круговим рухом. Також планують розвивати дорожній рух мікрорайонів міста, адже центр міста має стати більше місцем для пішоходів – туристів, відпочивальників.

До кінця тижня фахівці працюватимуть в Мукачеві над розробкою системи дорожнього руху в місті.














Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp