Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Замок Сент-Міклош перетворився на квітковий оазис (Фото)

16 травня 2016 р., 15:11

30 тисяч троянд надали спонсори для створення унікальних композицій з квітів

На два дні чинадіївський замок Сент-Міклош перетворився на справжній оазис краси. Сюди з’їхалися флористи із кількох регіонів України, пише Zakarpattya.net.

Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Луцьк та інші міста презентували себе у Закарпатті через надзвичайно красиве мистецтво роботи із квітами. До замку у Чинадієві майстри приїхали ще у п’ятницю, адже перед ними було не просте завдання – створити квіткові композиції, які мали прикрасити замок та його подвір’я. Для цього флористам знадобилося аж 30 тисяч квітів! Основною квіткою обрали троянду, яка уособлює кохання. Як допоміжні матеріали використовували мох, палички із дерева. А дехто, щоб зробити свою композицію не тільки красивою, а й пахучою, прикрасив їх бузиною. Ось такий хід застосували творці “Квіткового килима”.

Не зважаючи на те, що фестиваль проходить вперше, до замку навідалося чимало відвідувачів. Наприкінці свята організатори озвучили цифру – близько двох тисяч. І це не зважаючи на те, що вхід на фест був платним, що не властиво закарпатським фестивалям.

Відвідувачі фотографували композиції, самі робили на їхньому фоні світлини. І не дарма, адже у цей день замок був надзвичайно красивим. Переконайтесь у цьому самі, переглянувши фото.

{g}

Наприкінці свята гостям навіть показали як створюється букет. Відтак дівчата дефілювали з ними стежинами середньовічного замку.

Можна було на фестивалі випити і чогось міцненького, та ще й зробленого за старовинними кельтськими рецептами. Пригощали гостей свята подружжя Клованичів із Мукачева.



Власник замку Йосип Бартош залишився святом надзвичайно задоволений. І запросив закарпатців та туристів на наступний фестиваль “Срібний Татош”, який відбудеться уже у найближчі вихідні.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp