Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кордон зі Словаччиною нині перекритий

21 травня 2016 р., 13:03

Бо там свято.

На кордоні величезні затори. Сьогодні, 21 травня, транспортний термінал пункту пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецке» перекритий - там відзначають День добросусідства між Україною та Словаччиною, пише закарпатський кореспондент. Офіційні зустрічі делегацій двох країн і святкова програма відбулися на пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецке». 

Через традиційного свята вантажний термінал повністю перекрили. Як повідомили Закарпатському кореспонденту на митниці, робота відновитися близько 16.00. Дні добросусідства стали важливою складовою співпраці Закарпаття з прикордонними регіонами сусідніх держав - Угорщиною, Польщею, Румунією і Словаччиною. 

Посадові особи країн-сусідів зустрічаються на нейтральній території, де спочатку в урочистій обстановці підводять підсумки співпраці і укладають угоди про подальшу співпрацю, а потім представники культурної сфери розважають глядачів шоу-програмою. Так сталося і цього разу. Також в рамках проведення заходу відбулося історична подія - словацькому Музею авіації подарували гелікоптер Брежнєва, який 40 років стояв під відкритим небом в ужгородському аеропорту. 

Закарпатський кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp