Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні поліцейські долучились до святкування Дня захисту дітей (Фото)

1 червня 2016 р., 15:16

Патрульні порадували подарунками

Сьогодні на території Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева було людно. З нагоди дня захисту дітей до нас завітала малеча. Спочатку патрульні привітали дітей з їхнім святом, а трохи згодом маленькі гості продемонстрували, як добре вони знають правила поведінки та безпеки на дорозі. Пізніше поліцейські провели інтерактивні ігри з дітлахами, а у відповідь отримали повчальні малюнки, якими діти прикрасили територію Управління. Під час зустрічі усі отримали заохочувальні призи від поліцейських у вигляді книжечок, календариків та значків з логотипами патрульної поліції. На сам кінець маленькі візитери розповіли патрульним вірші про безпеку на дорозі. Усі залишилися задоволеними зустріччю та святкуванням, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Також хочемо нагадати батькам, що під час канікул вони повинні бути особливо уважними, перебуваючи з дітьми у місті чи під час відпочинку. Батьки, пам’ятайте, що безпека дітей у першу чергу залежить від вас! Будь ласка, вчіть дітей дотримуватися загальних ПДР.

Вітаємо з днем захисту дітей!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp