Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині обмежили рух лісовозів

8 червня 2016 р., 16:25

Через спеку

Головою Берегівської райдержадміністрації було підписано розпорядження №188 від 08.06.2016 року «Про обмеження руху одноосьових лісовозів дорогами місцевого значення у Берегівському районі».

В літній період внаслідок тривалої спекотної погоди (підвищення температури повітря більше як 28°С) великоваговими транспортними засобами пошкоджується та руйнується покриття автомобільних доріг. Тому, з метою збереження проїзної частини доріг та забезпечення вимог безпеки дорожнього руху, необхідно:

Ввести режим обмеження руху одноосьових лісовозів фактичною масою понад 24 тонни навантаженням на вісь 7 тонн на дорогах місцевого значення Берегівського району у період температури повітря вище +28 С° протягом літнього періоду з 10.00 до 22.00 години включно.

Пропонувати Берегівському відділу поліції ГУНП в Закарпатській області у період введення обмежень здійснювати постійний контроль щодо виконання водіями одноосьових лісовозів Правил дорожнього руху відповідно до дорожніх знаків та інформаційних щитів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp