Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні закарпатці зустрілись з Президентом України (Фото)

9 червня 2016 р., 09:10

У рамках першого дитячого форуму "Діти змінюють світ"

Цими днями понад 200 дітей-лідерів учнівського самоврядування та учнів-членів Малої академії наук України зібрались у столиці на першому Всеукраїнському дитячому форумі “Діти змінюють світ”.

Як повідомляє Департамент освіти і науки Закарпатської ОДА, нашу область на заході представляли сім найактивніших представників районних та міських організацій учнівського самоврядування: Богдана Буркало (Виноградівський р-н), Олександр Омецінський (Воловецький р-н), Владислав Батьо (Іршавський р-н), Михайло Гелетей (м.Мукачево), Марина Гарастей (м. Хуст), Крістіан Перестрибов та Наталія Король (м.Ужгорода).

Захід відбувався за участю Президента України Петра Порошенка. Організатори форуму – Міністерство освіти і науки спільно з Уповноваженим при Президентові України з прав дитини Миколою Кулебою.

Основна мета – сприяння розвитку дитячих ініціатив, залучення дітей до суспільного життя та їх участь у прийняті рішень на рівні громади.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp