Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді позачергове засідання виконкому міській раді минуло (ФОТО)

17 червня 2016 р., 14:40

Збиралися достроково.

Аби вирішити важливі питання.

 

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконкому Ужгородської міськради, викликане тим, що потрібно було прийняти зміни щодо попередніх рішень виконкому, у зв’язку з прийняттям відповідної постанови Кабміну.

30 травня цього року, щоб вирішити соціально-побутові проблеми внутрішньо-переміщених осіб (переселенців), у тому числі з виплатами, виконком був змушений прийняти рішення, яке б тимчасово регулювало порядок їх реєстрації. Але через прийняття постанови Кабміну, котрою регулюється ця процедура, рішення виконкому визнали таким, що втратило чинність.

Також розглянули питання про зміни до переліку документів, які потрібно подавати до ЦНАПу щодо однієї з адміністративних послуг – розміщення поза межами населених пунктів зовнішньої реклами. Рішення з цих питань приймає Закарпатська ОДА, а міський ЦНАП має статус обласного Центру надання адміністративних послуг, тому повинен приймати документи для цієї послуги в мешканців всього Закарпаття для передачі ОДА, котра протягом 10 днів прийматиме рішення.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp