Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканців Великих Берегів вчили жити без вогню (ФОТО)

17 червня 2016 р., 16:02

Селянам на Берегівщині нагадали про безпеку рятувальники

Аби запобігти біді.

На території Берегівського району спостерігається негативна тенденція до зростання кількості пожеж. Із початку року тут виникло 36 загорань, тоді як за аналогічний період 2015-го було зафіксовано тільки 33 випадки. У зв’язку з цим на території району не припиняються пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів. 17 червня такий захід відбувся в с. Великі Береги.


Традиційно рятувальники провели бесіди з активом села й місцевими підприємцями, з якими обговорили правила пожежної безпеки у місцях із масовим перебуванням людей. Крім цього, представники Держслужби з надзвичайних ситуацій навідалися до 230 господарств та поспілкувалися з майже чотирма сотнями громадян. Власникам обійсть розповіли, як не допустити пожежі вдома у літній період.


 

Звісно, відпрацювання не обійшлося без візиту до Великоберезького реформаторського гуманітарного ліцею та місцевого дитячого садочка, де рятувальники своїми лекціями охопили близько ста дітей. У залежності від віку співробітники оперативно-рятувальної служби в доступній формі пояснювали, як треба діяти у випадку виникнення пожежі. Учням школи рятувальники розповіли про правильну евакуацію з приміщення й користування первинними засобами пожежогасіння, а з маленькими вихованцями дитсадка повторили номер, за яким треба дзвонити у випадку появи вогню – 101.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp