Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Колишній очільник Закарпаття висловився про негоду у краї

21 червня 2016 р., 14:52

Залишив кілька слів у мережі

Про подію, котра сколихнула весь край Василь Губаль пише у мережі "Фейсбук":

Сьогодні Закарпаття відчуло біду. Гроза із градом, що пройшла в кількох районах Закарпаття, понищила і майно, і насадження. Це сталося і на моїй рідній Хустщині, де в багатьох домівках сьогодні вже нема даху, постраждав і майбутній врожай. Липовець (де майже всіх хати побито), Липецька Поляна, Рокосово… Це – не повний перелік сіл, де побачили, на що здатна стихія. Дуже зачепило і Виноградівщину, у Королеві майже 90% хат – без покрівлі. 

Дісталося і Мукачівщині, іншим районам…Найбільше шкоди мають селяни, у людей – справжня біда. Тому, як депутат обласної ради, звертаюся до своїх колег у районах та у владі області, закликаю всіх за участі представників спеціальних комісій із залученням фахівців ДСНС якомога швидше зафіксувати збитки. Ініціюю скликання позачергової сесії Закарпатської обласної ради, аби спільно прийняти рішення, як допомогти краянам та їхнім постраждалим господарствам і домівкам. Переконаний: це треба зробити терміново! Прошу усіх підтримати! Людям зараз потрібна допомога!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp