Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівщина: Покрівлю даху на будинку пошкодив вибух (ФОТО)

22 червня 2016 р., 11:57

Ситуацію наразі розслідують полісмени.

На щастя, жертв немає.

 

Вибухотехніки припускають, що в будинку спрацював саморобний вибуховий пристрій. Жертв немає. Вчора по обіді до Мукачівського районного відділення поліції звернувся чоловік, який повідомив про те, що близько обіду в с.Ключарки у новобудові, яка належить його братові, стався вибух, внаслідок якого пошкоджено покрівлю даху. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Встановлено, що в одноповерховій новобудові стався вибух. Ймовірно, спрацював саморобний вибуховий пристрій. Вибухом пошкоджено покрівлю даху розміром близько 3 кв. м. На щастя, потерпілих та травмованих немає. Власник новобудови перебуває на заробітках. З місця події вилучено кілька металевих та пластмасових уламків. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство із застосуванням зброї). Хуліганів розшукує поліція. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp