Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До прикордонного загоду Мукачева прибули строковики

24 червня 2016 р., 09:50

Зустрічали їх вчора.

Аби служити прибули.

{g}

Мукачівського прикордонного загону прибуло майже 150 військовослужбовців - строковиків. Частина молодих бійців прибули до Мукачівського загону з навчального центру Великі Мости, ще частина з національної Академії Державної прикордонної служби де хлопці пройшли курс загальновійськової підготовки та склали присягу на вірність українському народові .

По прибуттю у загін, новоприбулих військовослужбовців розподілили по підрозділах охорони кордону, де вони ознайомляться з ділянкою кордону та особливостями несення служби. А вже за кілька днів прикордонне поповнення приступить до виконання завдань з охорони державного кордону. У відділах, де будуть проходити службу строковики, створені гідні умови для проживання , несення служби , навчання та відпочинку. 

Варто зазначити, що хлопці, які мають вищу освіту захищатимуть кордон протягом одного року, решта протягом півтора року. В подальшому, якщо хтось із військовослужбовців – строковиків матиме бажання, їм надаватиметься пріоритетне право переходу на контрактну службу після закінчення терміну строкової служби.
Ще понад 100 строковиків прибудуть до Мукачівського прикордонного загону завтра.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp