Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті майже вісім десятків осіб відповіли за знищення природи

24 червня 2016 р., 18:59

Василь Мурга пообіцяв жорстоко боротись з порушниками

Сьогодні, 24 червня, під керівництвом керівника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги у конференц-залі управління відбулась виробнича нарада, у якій взяли участь директори державних лісових господарств краю.

Окрім питання проходження індивідуального аудиту лісогосподарських підприємств з сертифікації лісів, керівником було піднято болюче питання про охорону лісів Закарпатті від порушеннь, в тому числі від незаконних рубок.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Зазначений напрямок роботи знаходиться на постійному контролі василя Мурги, лісогосподарських підприємств краю, правоохоронних органів, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування. Однак питання з порушеннями є і їх треба закрити в найближчий час. «За останній квартал уже притягнуто до відповідальності 77 осіб. Шістьох уже звільнено і матеріали передано у правоохоронні органи. Однак охочих «нагріти руки» на лісовому господарстві є багато. Боротьба з мого боку ними буде жорсткою», - наголосив начальник ЗОУЛМГ.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp