Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Держфінінспекція області у січні-лютому відшкодувала втрат на 5 мільйонів

5 березня 2014 р., 19:26

Упродовж січня – лютого 2014 року фахівці Держфінінспекції в Закарпатській області забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 5 млн. грн.

Зокрема, до бюджетів та бюджетних установ, організацій і підприємств додатково надійшло майже 2,8 млн. грн. Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму понад 2,2 млн. грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 29 управлінських рішень.

У 17 випадках до об’єктів контролю, під час ревізій яких виявлені порушення, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами і призупинення бюджетних асигнувань.

За допущені порушення на посадових осіб установ, підприємств і організацій складено 128 протоколів про адміністративне правопорушення. Ще 44 осіб притягнуто до дисциплінарної та матеріальної відповідальності.

Прес-служба державної фінансової інспекції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp