Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні та працівники Укртрансбезпеки зважили вантажівки на трасі Київ-Чоп (Фото)

7 липня 2016 р., 15:45

Вагових порушень не виявлено

Сьогодні Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві спільно з працівниками Укртрансбезпеки Закарпатської області провели перевірку дотримання водіями вантажівок вагових параметрів.

За час здійснення перевірки на відрізку автодороги Київ-Чоп неподалік Чинадієва через спеціальні ваги пройшло більше 15 вантажівок. Перенавантажених великоваговиків серед них не виявили.

{g}

Нагадуємо, що від 21.10.2015 року вступила в силу Постанова Кабінету Міністрів №869, яка забороняє рух вантажівкам загальною вагою понад 40 тон автомобільними дорогами загального користування державного значення. А на дорогах місцевого значення – великоваговикам з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т.

Саме дотримання такої вимоги перевіряли працівники обох служб.

До відома, за порушення вагових параметрів вантажного автомобіля на водія накладається штраф у розмірі 680 грн, а на перевізника – 1 700 грн.

Такі заходи прийняті з метою збереження цілісності та якості дорожнього покриття. Адже постійне наднормове навантаження сприяє погіршенню стану проїжджої частини та врешті руйнуванню доріг.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp