Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді дідусь не помітив як зник його онук (ФОТО)

13 липня 2016 р., 13:00

На мить відволікся...

Хлопчику допомогли полісмени.

В обласному центрі Закарпаття патрульні побачили хлопчика, який розгублено вдивлявся в перехожих. Дідусь, який мав приглядати за дитиною не помітив, як малюк зник. дитина. Прямуючи на перезмінку після сьогоднішнього патрулювання, екіпаж ужгородських патрульних помітив дитину 4-5 років на вулиці Минайській. Хлопчик був сам, плакав та виглядав розгубленим. Патрульні одразу підійшли до дитини, щоб з’ясувати, в чому річ. 

Малюк назвав своє ім’я та розповів, що загубився. Полісмени вирішили розшукати батьків або домівку хлопчика. Сісти в патрульну машину він не погодився, однак сказав, що може показати, де проживає. Поки полісмени разом з хлопцем йшли вулицею, вони розпитували перехожих, чи не знає хтось малюка або його рідних. Невдовзі вони знайшли дідуся дитини. Чоловік зізнався, що ненадовго відволікся – і онук пропав. Дитину цілу та неушкоджену повернули рідним. Батьки, не залишайте дітей без нагляду. Подбайте про їх безпеку на дорозі, біля води, у громадський місцях та місцях масового скупчення людей.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp