Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як спортсмени з обмеженими можливостями у Словаччині відпочивали (ФОТО)

20 липня 2016 р., 21:01

Протягом двох днів плавали у Шираві та весело розважалися

Днями на Словацькому курорті побували 17 спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Організаторами літньої подорожі за кордон стали голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та очільник Закарпатського обласного центру спорту інвалідів «Інваспорт» Андрій Чегіль, разом з головою Закарпатської обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ Денисом Сухотіним.

 

У Словаччині особливих спортсменів гостинно приймали представники Михайловецької районної ради Словацької асоціації інвалідів, яку очолює Єва Хлодінкова.

Протягом двох днів закарпатські спортсмени з особливими потребами охоче спілкувалися між собою, плавали в озері Ширава та ласували смачними стравами словацької кухні.
Такий відпочинок - не лише слушна нагода відволіктися від буденності, але й чудова змога поспілкуватися з друзями у невимушеній атмосфері.

Тож, літній відпочинок став корисним для особливих спортсменів, і, ймовірно, надихнув їх на підкорення нових вершин.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp