Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні кікбоксери Ужгорода поборються за першість (ФОТО)

28 травня 2014 р., 16:11

А нещодавно спортсмени повернулися з Угорщини

 

15-18 травня в місті Сегед (Угорщина) проходив ювілейний XX кубок світу з кікбоксінгу, де серед 22 країн світу була представлена і Україна.

Делегацію Закарпаття очолював заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, голова Закарпатської федерації кікбоксінгу - Анатолій Перцев.

«На превеликий жаль ми не змогли представити на Кубку повну команду, так як не всі спортсмени мали візи. Але хочу відмітити, що із 1004 зареєстрованих спортсменів наша делегація показала майстерну гарну техніку ведення бою та волю до перемоги, здобувши призові місця. В розділі фул-контакт категорії75 кг – Танчинець Сергій програв в першому ж поєдинку поляку.

 В розділі к-1 Рибалко Валентин ( тренер Шимоняк І.) провівши три бої, суперником якого були представники із словакії та молдавії, заслужено виборов золото. Наполегливо йшов до перемоги і молодий спортсмен Каналош Любомир ( тренер Шимоняк І.), який зайняв ІІ місце, - відмітив голова федерації з кікбоксингу Анатолій Перцев. В рамках чемпіонату закарпатською делегацією були проведені зустрічі з представниками федерацій європейських країн Австрії, Словаччини, Білорусі, Угорщини, Литви, Польщі та Чехії щодо подальшої співпраці та обміну делегацій. І так, в найближчий час на запрошення президента федерації Словакії Петера Онушака, делегація Закарпаття прийме участь у матчовій зустрічі в м. Кошіце. А в кінці липня на запрошення старшого тренера Венгрії Катона Атілли візьме участь у треніровочному таборі в м. Дебрецені. Сподіваюсь, що проведення подібних заходів стане доброю традицією та додасть наснаги для нових здобутків і нових високих спортивних досягнень».

Зазначимо, що 15 червня в Ужгороді пройде першість Закарпатської області з кікбоксингу WAKO серед юнаків у розділі кік-лайт віком від 10-15 років .



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp