Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські випускники отримали "по заслугам" (ФОТО)

29 липня 2016 р., 17:21

За те, що склали ЗНО на 200 балів.

Нагородили їх сьогодні.

 

У п’ятницю, 29 липня, кращих випускників Закарпаття привітали голова облдержадміністрації Геннадій Москаль та голова обласної ради Михайло Рівіс. На захід запросили 4 випускників шкіл, які отримали по 200 балів за результатами цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання знань. Юлія Зарева - учениця Ужгородської класичної гімназії та Едуард Паловчик - учень Ужгородської лінгвістичної гімназії отримали найвищий бал з англійської мови. Катерина Кобака – випускниця Мукачівського ліцею та Скраль Віолетта - випускниця Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів отримали найбільші показники з хімії.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль привітав з цими досягненнями як учнів, так і їх вчителів та батьків. Також він побажав абітурієнтам успішного вступу до вищих навчальних закладів.

«Це надзвичайний успіх у вашому житті, це також заслуга ваших педагогів і батьків. Тепер перед вами велика відповідальність -- використати свій потенціал. Ставте перед собою амбітні цілі, адже нездійсненних мрій немає», -- закликав молодь голова облради Михайло Рівіс.

Від імені кращих випускників до присутніх звернулася колишня учениця Ужгородської класичної гімназії Юлія Зарева, яка отримала 200 балів з англійської мови та посіла перше місце на всеукраїнській олімпіаді з цього предмета. Дівчина висловила вдячність вчителям за отримані знання та за любов до предметів.

--Спасибі також батькам за любов і те підґрунтя, яке ми отримали для розвитку наших талантів. Дякую також за нинішню зустріч, адже ця особлива подія залишиться в наших серцях назавжди.

Наприкінці зустрічі керівники краю вручили майбутнім студентам вітальні грамоти та цінні подарунки.


Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp