Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка дякує поліції за захист від сусіда

1 серпня 2016 р., 20:31

Чоловік, каже, ображав всю її родину.

Щира вдячність керівництву.

До т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Степана Довгуня звернулася жителька Сваляви з подякою оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Свалявського відділення поліції Сергію Яновичу. 

Пенсіонерка розповідає, що має проблеми зі своїм сусідом, який випиває та ображає всю родину: від неї самої до її трирічного правнука. Жінка знає, що до відповідальності згідно чинного законодавства за такі словесні образи сусіда притягнути не може. Розповідає, що таку юридичну консультацію їй надала її онучка – студентка Харківського вищого навчального закладу, яка навчається на юридичному факультеті. Проте втихомирити сусіда-дебошира жінці допомагає оперуповноважений, який своєю толерантністю та роз’яснювальною роботою сприяє родинному затишку свалявчанки. «Я щиро вдячна Сергію за допомогу, за його високу професійність, інтелект, культуру, мораль, честь і гідність такої молодої людини», – йдеться в письмовій подяці. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp