Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді ректори УжНУ і ДонНУ започаткували спільну магістерську програму

4 серпня 2016 р., 13:50

Першу в Україні

У четвер, 4 серпня, ректори Ужгородського та Донецького національних університетів Володимир Смоланка та Роман Гринюк підписали договір про відкриття першої в Україні спільної магістерської освітньої програми «Публічна політика та адміністрування», котра базується на стикові політології, державного управління, менеджменту, маркетингу, права та публічного адміністрування.

Про це повідомляє прес-служба УжНУ.

Унікальність програми полягає у тому, що вона є практично орієнтованою, до неї долучаться експерти-практики з України і провідних науковців двох вишів. Навчальний процес відбуватиметься на базі альтернативних форм навчання у форматі лекцій, практикумів, кейсів, майстер-класів, тренінгів, проектної роботи та літніх шкіл. Про план реалізації програми, її специфіку і новизну на прес-конференції для ЗМІ розповіли проректори вишів з навчально-педагогічної роботи Тетяна Нагорняк (Дон НУ) та Мирослава Лендьел (УжНУ).

Коментуючи підписання програми ректор УжНУ професор Володимир Смоланка зазначив: «Спільна сертифікатна програма – свідчення того, що сучасні виші можуть бути мобільними, модерними і реагують на потреби вимогливих студентів та фахівців-практиків». Його колега, ректор ДонНУ професор Роман Гринюк, акцентує: «Умови, в яких опинився Донецький національний університет обумовили пошук інноваційних форм розвитку. Серед них – спільні проекти з міжнародними та вітчизняними партнерами, практично-орієнтовані освітні програми, науково-грантова діяльність та фандрейзинг. Сертифікатна програма з публічної політики та адміністрування – приклад перспективної співпраці двох національних вишів та нових можливостей для наших слухачів».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp