Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві в ромському поселенні відкриють консультаційний пункт

8 серпня 2016 р., 13:58

Щоб спростити роботу

Наразі в управлінні праці та соціального захисту населення Мукачівського міськвиконкому впорядковують прийом неписьменних отримувачів соцдопомог. Для осіб такої категорії був встановлений особливий графік прийому. У вівторок, середу і четвер (після обіду) і фахівці з кабінету звернень працюють саме з неписьменними громадянами. На прийом вони приходять із заздалегідь заповненими заявами і повним пакетом документів, які їм допомагають зібрати представники ромської громади. У планах - відкриття консультаційного центру у ромському поселенні, повідомляє Мукачівська міськрада.

«У ньому, на добровільних засадах, працюватимуть роми, які мають освіту. Майбутні консультанти, за бажанням, можуть пройти практику в управлінні. Такий приклад уже маємо. Наші фахівці готові ділитися досвідом. Сподіваємося, що ромське самоврядування підхопить цю ідею», - зазначає керівник управління Наталія Зотова.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp