Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться виставка собак "Зірка Закарпаття"

10 серпня 2016 р., 20:54

Чотирилапі зберуться у Боздошському парку

28 серпня в Ужгороді за сприяння Кінологічного клубу України (CAC UA) відбудеться виставка собак "Зірка Закарпаття"

У Програмі заходу: виставка породистих собак, ринг визначення породи, показові виступи дресирувальників а також конкурси, серед яких: «Модні песики», «Мій ненажера», «Дитина і собака», «Юний дресирувальник», «Дворняжка - очаровашка» та інші.

В рамках виставки пройдуть випробування за програмою «Собака в місті». Тому, собаки які отримають залік про здачу нормативів по цій програмі - отримають сертифікат, який дає право виступати на виставці у робочому класі. Всіх учасників виставки чекають: медалі, дипломи та грамоти, а переможців - цікаві кубки та призи. Натомість, учасники до 16 років, нагороджуються окремо не залежно від результату (їх також чекають кубки й призи).

Відповідно до стандартів CAC UA - буде визначено переможців виставки за категоріями: BEST IN PUPPY (цуценята від 3 до 9 місяців), за 1-е, 2-е та 3-е місце - чіп для собак в подарунок; BEST IN JUNIOR (від 9 до 18 місяців) за 1-е місце - мультиварка; BEST IN SHOW (від 18 місяців до 7 років) за 1-е місце - пилосос.

Організатором виставки виступає: Громадська організація Кінологічний клуб «Лайка».

Додаткова інформація за телефоном: +380-992259985.

З повагою, ГО Кінологічний клуб «Лайка».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp