Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТОФАКТ: Головний надзвичайник Закарпаття отримав нагороду від Сергія Бубки

29 травня 2014 р., 17:29

Як заслужений працівник фізичної культури та спорту Мирослав Щербей отримав нагороду від "гуру" українського спорту.

Сьогодні, 29 травня, відбулось засідання звітно-виборчої асамблеї Закарпатського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. У ході даного заходу спортивна громадськість області підсумувала зроблене в галузі фізкультури та спорту за звітний період та окреслила головні пріоритети роботи на майбутнє. 



Участь у робочій нараді взяли представники органів виконавчої влади краю, федерацій з олімпійських видів спорту, спортивних товариств та відомств, спортсмени-учасники Олімпійських ігор та представники НОК України. 

На завершення засідання, найвидатніші діячі Закарпаття у галузі фізичної культури та спорту отримали відзнаки від імені президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки. Подякою за розвиток олімпійського спорту був нагороджений і керівник Управління ДСНС України у Закарпатській області, заслужений працівник фізичної культури та спорту Мирослав Щербей. 
У ДСНС України у Закарпатській області
Пожежник 30.05.2014 09:36 IP: 107.138.54.37
Того Щербейовського треба гнати геть, а йому роздають нагороди. Скоро йому дадуть медаль за кращого гвалтівника, за тітушок на майдані. Шо то за держава така бандитська. Сором. Де той люстраційний комітет?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp