Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Роботи з ліквідації аварійної ситуації в ужгородському мікрорайоні Табла тривають

11 серпня 2016 р., 11:15

Експлуатаційні служби ПАТ «Закарпатгаз» проводять роботи з ліквідації аварійної ситуації в мікрорайоні Табла в обласному центрі.

Відрадно, що ми, нарешті, дійшли консенсусу з власником земельної ділянки громадянином К., котрий погодився допустити на територію, де сталася аварійна ситуація, фахівців експлуатаційних служб ПАТ «Закарпатгаз», які наразі ліквідовують її наслідки, - повідомляє директор технічний товариства Андрій Горват. – За попередніми розрахунками газопостачання 114 споживачів мікрорайону Табла планується відновити у п’ятницю, 12 серпня.

Як уже повідомлялося, аварійно-диспетчерська служба (АДС) ПАТ «Закарпатгаз» отримала повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску в мікрорайоні Табла в обласному центрі 8 серпня, о 19.06 за к.ч. Аварійна ситуація, виникла внаслідок пошкодження газопроводу середнього тиску Ду 90 мм по вулиці Коритнянській при проведенні несанкціонованих земляних робіт у охоронній зоні газопроводу громадянином К. На щастя, ніхто не постраждав. З метою локалізації аварійної ситуації фахівці служби «104» тимчасово припинили газопостачання 114 споживачам приватного сектору в мікрорайоні Табла.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp