Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студентам змінять систему нарахування стипендій

26 серпня 2016 р., 19:57

Правила нарахування зміняться з нового року.

З 1 січня 2017 року студенти отримуватимуть стипендії за новою системою нарахування. Про це повідомив перший заступник міністра освіти і науки Володимир Ковтунець, передає УНН.

"Очевидно, буде змінена система виплат стипендій. Стипендії (орієнтовно я це зараз говорю) отримуватимуть всі студенти за надзвичайно високі успіхи в навчанні. Можливо, гарантовано буде стипендія для інженерних та природничих спеціальностей ... І стипендія академічна для тих, хто успішно навчається, але сім'я має невисокі доходи. Я підкреслюю: це не соціальна стипендія", - сказав Ковтунець.

За його словами, в стипендії буде більш раціональний порядок. "Стипендії будуть, але порядок буде більш раціональний ... Це буде найближчим часом, і це повинно діяти з першого січня", - підкреслив Ковтунець.

Раніше нардеп, заступник голови парламентського комітету з питань освіти і науки Олександр Співаковський заявляв, що Мінфін пропонує Міносвіти з наступного року скасувати стипендію для студентів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp