Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як пожежники "Джейбіл" гасили (ФОТО)

4 вересня 2016 р., 09:54

Рятували від вогню

На щастя, у рамках навчань.

 

02 вересня ужгородські рятувальники спільно з медиками та працівниками ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», яке розташоване в с. Розівка Ужгородського району, провели пожежно-тактичні навчання з ліквідації умовної пожежі на підприємстві.

За тактичним задумом, з невідомих причин відбулося загорання в одному з виробничих цехів. Адміністрація закладу негайно сповістила про це оперативно-рятувальну службу. Було проведено повну евакуацію близько 700 працівників підприємства.

Першою у двобій з вогнем вступила добровільна пожежна дружина. Її члени допомогли працівникам безпечно евакуюватися з будівлі й винесли на вулицю постраждалого і передали його до рук медиків «швидкої», а після приїзду професійних вогнеборців надали їм усю необхідну інформацію стосовно пожежі та взяли участь у приборкуванні стихії.

Від першого державного пожежно-рятувального загону до місця події було направлено 5 одиниць техніки та 23 чоловіка особового складу. Провівши бойове розгортання, рятувальники організували гасіння осередку пожежі та захист суміжних будівель від перекидання на них вогню.

Після закінчення практичної частини навчань працівники ДСНС здійснили перевірку протипожежного водопостачання даного об’єкту. Зокрема основна увага приділялася перевірці на справність пожежних гідрантів та кранів, а також роботу насосів-підсилювачів тиску.

Підбиваючи підсумки проведених заходів, працівники ДСНС відмітили високий рівень підготовки працівників та й адміністрації підприємства загалом до дій в умовах виникнення можливих надзвичайних ситуацій на об’єкті.

Головною метою даних навчань було вдосконалення практичних навичок з управління силами та засобами на пожежі, засвоєння оперативно-тактичних особливостей об’єкта, а також налагодження взаємодії між підрозділами ДСНС та добровільною пожежною дружиною підприємства.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp