Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени серед ночі вгамовували нетверезу пані (ВІДЕО)

4 вересня 2016 р., 14:00

Забула про культуру поведінки

І поводилася недопустимо.

о 2-й ночі екіпаж ужгородських патрульних отримав виклик про конфліктну ситуацію на вулиці Капушанській, неподалік одного з місцевих закладів відпочинку. Під'їжджаючи до місця виклику посеред вулиці на проїзній частині полісмени помітили жінку з явними ознаками нетверезого стану,- поліцейським вона представилася акушером-гінекогом пологового відділення місцевої лікарні. Патрульні одразу повідомили, що ходити проїзною частиною є небезпечно та попросили жінку пройти до тротуару, на що у відповідь отримали шквал нецензурної лексики. На неодноразові прохання заспокоїтися та піти з проїзної частини жінка не реагувала та почала чіплятись за форменний одяг і погрожувати патрульним звільненням, зважауючи на свої великі зв'язки. Хвилиною пізніше з'явився знайомий жінки, який також почав чіплятися за форменний одяг патрульних, а згодом хотів вдарити поліцейських, тож їм довелося доставити обох до відділку поліції для складання відповідних адмінматеріалів.
Пам'ятайте, що поява у громадському місці у нетверезому стані чи хуліганські дії тягнуть за собою адміністративну відповідальність.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp