Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті оштрафували понад 30 перевізників

5 вересня 2016 р., 13:33

Найбільше порушників - із Сербії

З метою попередження аварійності на автомобільному транспорті, посилення державного контролю (нагляду) за безпекою перевезень, з 23.08.2016 до 05.09.2016 працівники Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області виявили 32 порушення щодо додержання перевізниками вимог Європейської угоди щодо роботи екіпажів транспортних засобів, які виконують міжнародні автомобільні перевезення (#ЄУТР), складено 25 актів додержання законодавства про автомобільний транспорт.

Про це овідомив начальник Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області Сергій Слободянюк.

Серед порушень найтиповішими є управління транспортним засобом при здійсненні міжнародних автомобільних перевезень вантажу без щоденних реєстраційних листків режиму праці та відпочинку водія, з вимкненим контрольним пристроєм (тахографом), порушення режиму праці та відпочинку водієм транспортного засобу, за що передбачена відповідальність на підставі абз.8, абз.11 ч.1 ст.60 Закону України «Про автомобільний транспорт». з них:

Білорусь – 3 порушення;
Македонія – 1 порушення;
Молдова – 1 порушення;
Росія – 5 порушень;
Сербія – 6 порушень;
Словаччина – 5 порушень;
Словенія – 3 порушення;
Туреччина – 2 порушення;
Україна – 3 порушення;
Чехія – 3 порушення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp