Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські з журналістами провели рейд (Фото)

12 вересня 2016 р., 18:44

У Хусті

Днями в Хусті, у рамках місячника безпеки дорожнього руху, пройшов рейд патрульних поліцейських разом з журналістами із виявлення порушень ПДР.

За спостереженням журналістів, під час патрулювання власники транспортних засобів намагалися їздити згідно з правилами, а в разі порушення - ховалися від правоохоронців. Один із водіїв залишив автівку біля кафе «Варош», але поки там були працівники поліції, він так і не показався. Інший біля СШ №6 залишив автомобіль у забороненому місці, прямо перед в’їздом до навчального закладу, створивши перепону для службового транспорту. Ні один із них до автівок так і не повернулись.

«За результатами профілактичних відпрацювань, в рамках місячника безпеки, спрямованих на виявлення та попередження порушень правил дорожнього руху було складено 2 протоколи, за порушення правил користування транспортним засобом, ременями безпеки – 9, за керування у стані алкогольного сп’яніння – 5 , за порушення, що спричинили пошкодження транспортних засобів – 9, за керування без документів – 10 і найбільше – 20 – за порушення вимог дорожніх знаків», – наголосив начальник сектору превенції Хустського відділу поліції Василь Щадей.



Крім того, як зауважив поліцейський, протягом серпня співробітниками Хустського ВП виявлено та притягнуто до відповідальності 40 осіб і 16 адмінсправ направлено до суду для прийняття рішення.

Загалом зі слів Василя Щадея, протягом року на території області було зареєстровано 1480 дорожньо-транспортних пригод (а за відповідний період періодом минулого року – 1272, тобто на 16,4% менше). На Хустщині ж цьогоріч зареєстровано 140 ДТП (54 – торік).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp