Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові водій вантажного автомобіля з коренем вирвав 40-річний бузок (Фото)

17 вересня 2016 р., 20:00

Обурливий інцидент стався в Берегові 15 вересня у дворі багатоповерхівок, навпроти будинку № 4 по вулиці Корятовича. Фірмовий автомобіль, що розвозить по області пиво.

Через ремонтні роботи, що активно тривають в районі термального басейну не зміг проїхати перекритою основною дорогою, і тоді його водій заїхав у двір з вузького «пожежного» проїзду, аби завезти товар до чорного входу одного з місцевих барів – замість того, аби перенести його кількадесят метрів вручну.У вузькому місці між припаркованим «Запорожцем» та палісадником, котрий облаштували мешканці 1-го під’їзду будинку № 4, автомобіль зачепив кузовом крону старого бузка та викорчував його із коренем.


Як стверджує одна з мешканок будинку, перед вікнами якої й росло це дерево, даючи затишок та тінь, бузку не менше чотирьох десятків років.

Хоча водій пивовозу й заперечує свою провину у знесенні частини паркану, але мешканцям урвався терпець, адже вже не перший раз анонімні водії, проїжджаючи скрізь двір, наносять їм різних матеріальних збитків.

Відтак, відшкодування вони вимагатимуть у того, хто попався й чий автомобільний номер зафіксовано. В противному випадку мешканці звертатимуться за допомогу до правоохоронних органів.

Олег Супруненко, Beregovo.Today.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp