Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські діти сортували сміття (Фото)

18 вересня 2016 р., 18:45

На площі Народній

Яскраво, цікаво та дуже пізнавально. Саме так можна сказати про соціально-екологічну акцію, яку сьогодні для найменших ужгородців провели працівники ТОВ «АВЕ-Україна» на площі Народній в Ужгороді.

В ігровій формі дітям демонстрували, як правильно сортувати сміття і для чого взагалі це потрібно робити, наскільки це важливо для екології . Крім того, малеча побачила, які машини прибирають Ужгород – на площу приїхала спеціальна техніка, діти могли роздивитися її, посидіти у кабіні.

Вихованці обласного еколого-натуралістичного центру підготували спеціальну програму – декламували вірші на екологічну тематику та влаштували справжній показ мод у вбраннях із таких речей, які багато хто викидає на смітник. Активно долучилася до заходу і громадська організація "Щасливі дати".

Опісля для усіх дітей провели конкурс на найкращий виріб із сміття, також вони розмалювали сміттєві баки у яскраві кольори.

Більше фото - за посиланням.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp