Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ВАЖЛИВО: на Закарпаття насувається шторм

19 вересня 2016 р., 17:25

Управління ДСНС України у Закарпатській області повідомляє про різке погіршення погодних умов у області і закликає дотримуватися елементарних правил безпеки.

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом дня та ввечері 19-20 го вересня по області та м.Ужгороді очікуються місцями: грози, сильні дощі. Під час грози подекуди шквалисте посилення вітру 15-20 м/с.

З огляду на це Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці.

Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Особливо обережними варто бути під час грози, адже це природне явище є досить небезпечним і може стати причиною виникнення надзвичайних подій.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp