Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті псується погода

3 жовтня 2016 р., 13:06

Вже оголосили штормове попередження

3 жовтня.

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом доби 4 жовтня на більшій частині території Закарпатської області очікуються сильні, місцями дуже сильні дощі, окремі грози. Подекуди шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат до 25 м/с.

З 5 по 7 жовтня в гірських районах Закарпатської області на поверхні грунту та місцями у повітрі очікуються заморозки 0-5° морозу.

З огляду на це Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Особливо обережними варто бути під час грози, адже це природне явище є досить небезпечним і може стати причиною виникнення надзвичайних подій.

Також нагадуємо про безпеку водіям: за умов недостатньої видимості слід неодмінно вмикати ближнє світло фар, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, бути максимально уважними за кермом.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp