Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Виноградові правоохоронців перевіряли (ФОТО)

12 жовтня 2016 р., 12:00

Після завершення переатестації всіх працівників поліції на Закарпатті, виноградівські правоохоронці одразу ж приступили до щорічного підтвердження профпідготовки.

Щорічне підсумкове тестове підтвердження професійної підготовки працівників поліції було проведено сьогодні, 10 жовтня, у Виноградівському відділенні Берегівського ВП ГУНП. Після шикування та стройового огляду, поліцейські демонстрували перевіряючим фізичну та вогневу підготовку, а також виконували тестові завдання. Правоохоронці відповіли на ряд запитань, що безпосередньо стосувалися їхньої службової діяльності. Після цього, у власному тирі виконали практичні залікові стрільби з табельної вогнепальної зброї та здали заліки з фізичної підготовки і тактики самозахисту. 

 

Метою таких заходів є перевірка готовності до виконання повсякденних оперативно-службових завдань, ефективних дій в умовах складної оперативної обстановки. Т.в.о. начальника Виноградівського відділення поліції Іван Бедринець відмітив, що цього року правоохоронці особливо серйозно поставилися до щорічного підтвердження профпідготовки. «З 95 правоохоронців нашого відділення поліції перевірено 45, участь у щорічному підтверджені профілактики не брали працівники, які перебувають у відпустці, на лікарняному та ті, хто заступив того дня в наряд. Виноградівські поліцейські здавали психологічні тести, стрільбу, заліки з самозахисту та біг на 100 метрів та 1 кілометр. Наразі результати перевірки не озвучені, проте вони проводяться для того, щоб бачити реальну картину підготовки правоохоронців в районі», – зазначив Іван Бедринець. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp