Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаттям пролетить "травматичний ураган" від надзвичайників. Перший вітерець уже задув у Виноградові (ФОТО)

4 червня 2014 р., 18:03

Спільна робота з працівниками освітньої галузі у питаннях попередження випадків загибелі від дитячого травматизму триватиме впродовж всього літнього сезону відпочинку та оздоровлення дітей й охопить усі райони Закарпатської області.

З метою запобігання виникнення нещасних випадків із дітьми під час їхнього відпочинку у літніх таборах, рятувальники спільно з освітянами проводять ряд різноманітних заходів. 

Так, впродовж 3-4 червня виноградівський пожежно-рятувальний підрозділ відвідали школярі ЗОШ № 2 та 4 м. Виноградів, які перебувають у літньому таборі відпочинку дітей з денним перебуванням та вихованці місцевого дошкільного навчального закладу. Захід розпочався із ознайомлення дітей з основними правилами безпечної поведінки в літку. Рятувальники провели роз’яснювальні бесіди із дітьми, нагадали правила безпеки під час відпочинку на воді, у лісі, у побуті, як діяти у разі пожежі чи у випадку виникнення надзвичайної події. 

{g}

Далі особовий склад 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини продемонстрував можливості техніки, обладнання та спорядження, що знаходиться на озброєнні підрозділів ДСНС. Найбільшу увагу маленьких гостей привернув гідравлічний інструмент, котрий рятувальники використовують під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод. 

На завершення відвідин рятувального підрозділу дітям організували екскурсію по частині. У свою чергу малеча пообіцяла використовувати здобуті знання правил безпечної життєдіяльності у буденному житті та попереджати нещасні випадки серед своїх друзів та знайомих. 

Як вважають в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області, проведення таких заходів є надзвичайно важливим. Завдяки цьому можна попередити виникнення різних надзвичайних подій із дітьми під час літнього відпочинку. Разом з тим спільна робота з працівниками освітньої галузі у питаннях попередження випадків загибелі від дитячого травматизму триватиме впродовж всього літнього сезону відпочинку та оздоровлення дітей й охопить усі райони Закарпатської області. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp