Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юристи-волонтери розробили пам’ятку учасникам АТО

8 листопада 2016 р., 18:18

І презентують її в Ужгороді

10 листопада 2016 року, о 11.00 в м. Ужгород за адресою пл. Народна 4 (2-й поверх), в прес-центрі Закарпатської ОДА, Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників АТО презентує розроблений ГО «Юридична Сотня» інформаційний посібник про права, обов’язки та соціальні гарантії учасників АТО.

Пам’ятка учасника АТО була розроблена юристами-волонтерами, затверджена та перевірена фахівцями з Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО та Генерального Штабу Збройних Сил України.

Матеріал викладений у легкодоступній графічній формі на 168 сторінок. Покрокові інструкції допомагають і ветеранам, і військовослужбовцям, і членам їх родин не лише дізнатися про власні права, але й добитися їх реалізації та захисту.

В рамках презентації Пам’ятки організатори хочуть звернути увагу на загальний рівень поінформованості ветеранів та військовослужбовців про їх права та доступ до якісної допомоги та правової підтримки.

Учасники брифінгу:
- Балашов Іван та Кузнєв Сергій, представники Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО;
- Кондратюк Борис, представник ГО «Юридична Сотня»;
- Опаленик Юрій, представник Української Гельсінської спілки з прав людини.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 066 532 48 54.
Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp