Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гуска-турист та гуска-фотограф оселилися у Мукачеві (ФОТО)

10 листопада 2016 р., 17:00

Така от нова родзинка

У місті.

 

Сьогодні в Мукачеві відкрито дві тематичні скульптури, які встановлено поблизу міської Ратуші та по вулиці Достоєвського. Урочисто їх відкривали міський голова Андрій Балога та підприємець Ігор Бондаренко.

Як розповів скульптор Степан Федорин скульптура поблизу міської ради – це гуска-фотограф, інша – гуска-турист. Кожна із скульптур – заввишки 90 см, вага кожного гуся – 46 кг. Гусак-фотограф має справжнісіньку ретро-камеру, якою фотографує Ратушу. А також відповідний джентельменський дрес-код з метеликом. Аналогічний дрес-код має і гуска-турист, але інший: наплічник мандрівника, парасолю і вбрання аристократа.

Один з ініціаторів встановлення Ігор Бондаренко зазначає, що ці скульптури стануть родзинками міста, місцями, які будуть відвідувати туристи. «Всі зацікавлені, в тому числі й міський голова втілили в життя цю ідею. Ці скульптури доволі цікаві, і їх відкриття приурочено до святкування 1700 річниці покровителя міста – Святого Мартина», - каже підприємець.

За словами Андрія Балога загалом в місті буде встановлено 11 таких скульптур. «І всі вони будуть розташовані біля знакових туристично привабливих структур. Для цього створять й спеціальний маршрут. Закликаємо підприємців міста долучитися до цієї ідеї», - звернувся до присутніх міський голова.



Мукачівська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp