Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відзначено кращих працівників теле та радіокомпаній Закарпаття

19 листопада 2016 р., 12:41

17 листопада, у конференц-залі готельного комплексу «Золота Гора», що поблизу Ужгорода, відбулисяурочистості до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

У залі – представники філії НТКУ та приватних телерадіокомпаній, а це керівники, теле - та радіожурналісти, оператори, інженери, режисери, гості та запрошені. У всіх гарний настрій, довкола дружня атмосфера. Сьогодні вони у незвичному для себе теле- та радіоформаті, бо в гущі подій та в центрі уваги вони - винуватці торжества, і на їхню честь - найкращі слова подяки й побажання та виступ унікального квартету викладачів УжНУ ім. Д.Задора.

 

Привітати їх прийшли представники обласної влади, депутати, митці та поціновувачі їхніх талантів.

У своєму вітальному слові голова ОДА Геннадій Москаль сердечно привітав іменинників, зазначивши, що влада краю щодня спілкується з радіо та тележурналістами, то ж подякував за їхню працю, побажав міцного здоров’я, професійних успіхів, добра і достатку і найкращим із них вручив відзнаки ОДА.

Виконуючий повноваження голови облради Йосип Борто, звертаючись до присутніх від імені голови облради Михайла Рівіса, депутатського корпусу та від себе особисто, зазначив, що «сьогодні вже важко уявити сучасне життя без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Вітаючи вас із професійним святом, хочу щиро подякувати кожному з вас за постійну увагу до проблем, які турбують людей, за плідну співпрацю із органами державної влади і місцевого самоврядування і висловити глибоку повагу до вашої професії».

Побажавши міцного здоров’я, домашнього добробуту і достатку, нових ідей, цікавих зустрічей та творчої вдачі, Йосип Йосипович також виконав приємну місію і кращим із кращих вручив відзнаки обласної ради.

Так, спільною відзнакою облради та облдержадміністрації - нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» за вагомий внесок у розвиток інформаційного простору Закарпаття, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку України відзначено заступника директора виконавчої філії Національної телекомпанії України «Закарпатська регіональна дирекція» Герзанича Володимира Михайловича.

Почесною грамотою обласної ради нагороджено: Адамчук-Тюшко Олену Володимирівну - заступника директора ТВО радіопрограм Філії Національної телекомпанії України «Закарпатська регіональна дирекція», Андреєва Дениса Володимировича - оператора ДП ТРК «Мукачево» («М-студіо»), Єршову Лесю Василівну - директора приватного малого підприємства «Телерадіокомпанія Даніо».

Грамотою обласної ради відзначено: Балуха Сергія Олеговича-- відеооператора товариства з обмеженою відповідальністю «РТК-Хуст», Ванжулу Валерія Валерійовича - головного інженера приватного малого підприємства «Телерадіокомпанія Даніо», Клепара Мілана Миколайовича - режисера ДП ТРК «Мукачево» (М-студіо), Новака Валерія Івановича - оператора приватного малого підприємства «Телерадіокомпанія Даніо», Свиду Вадима Павловича - оператора Філії Національної телекомпанії України «Закарпатська регіональна дирекція».

Подяку обласної ради оголошено: Самсонову Даніїлу Валентиновичу - режисеру ІІ категорії Філії Національної телекомпанії України «Закарпатська регіональна дирекція», Мартину Андрію Васильовичу - режисеру ДП ТРК «Мукачево» (М-студіо).

Оскільки програма була насичена музичними композиціями, то господарі свята почувалися затишно, спілкувалися в невимушеній атмосфері, згадували свої перші сюжети, дякували своїм наставникам. І залюбки роздавали інтерв’ю.

Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp