Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві порушать тему безпліддя

21 листопада 2016 р., 18:22

Навчать природним репродуктивним технологіям

Аби мати шанс стати батьками.

Давно мрієте про дитину, але ніяк не виходить завагітніти? Вже перепробували різні методи, пройшли лікування, можливо - користувалися послугами психолога чи вдавалися до INVITRO? І все ж. Досі так і не стали батьками.

Що ж, тоді ми пропонуємо Вам ще один, інноваційний метод у напрямку лікування неплідності. Це Крейгтонський метод та НаПроТехнологія. Без перебільшення можемо назвати це найкращою сучасною програмою піклування про природну подружню плідність. У програмі взяли участь уже сотні пар, батьками стали ті, яким вже виголосили вирок "неплідність". Хтось мріяв про дитину більше семи(!) років і лише застосувавши цю програму зумів здійснити це бажання. Ці люди особисто поділяться досвідом на зустрічі.

Подібна зустріч відбулася в Ужгороді у жовтні. Відвідати круглий стіл у Мукачеві - це конструктивний крок до батьківства. Адже там Ви зможете познайомитися із експертами у галузі НаПроТехнології та Крейгтонської системи. Зустріч проведуть: ЗОРЕСЛАВА ГОРОДЕНЧУК (кандидат медичних наук, відомий в Україні та поза її межами лікар акушер-гінеколог, FCP, NFPMC, автор багатьох книг, публікацій та статей, зокрема "Вчимося народжувати", "Вчимося вигодовувати грудьми", медичний редактор журналу "З турботою про жінку", перекладач) та МАРІАННА ІСАЙСЬКА (FCP, CREIGHTON MODEL FertilityCare™ System, інструктор Крейгтонського методу природного планування сім'ї), магістер богослов'я, педагог. За попереднім записом можна отримати індивідуальну консультацію лікаря.

Крім того, на круглому столі будуть присутні ті пари, які самі успішно випробували програму як планування так і відкладання вагітності. Адже можливо БЕЗ КОНТРАЦЕПТИВ відкласти вагітність, зберігаючи водночас природність подружнього стосунку.

Організатори запрошують подружні пари, лікарів, спеціалістів з біоетики, богословів, священників та всіх, хто цікавиться цією темою.

Зустріч відбудеться у четвер, 24 листопада 2016 року в м.Мукачево за адресою вул. Недецеї 20, Конференц-зал ліцею (новий)

Участь у круглому столі безкоштовна!

За детальною інформацією звертайтесь за тел. 050 -70-15-387, 095-1-034-034. Також зателефонувавши можна записатися на індивідуальну консультацію лікаря.

Марічка Черничко


Фото - Олексадр Сабо







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp