Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці можуть допомогти безпритульним тваринам голосуванням

4 грудня 2016 р., 13:23

Не будьте байдужими

До тварин.


Розпочалося голосування за проекти, які фінансуватимуться із Громадського бюджету Ужгорода. Таких назбиралося кілька десятків. Проекти подавали самі ж ужгородці.

Серед них один з найактуальніших стосується проблеми безпритульних тварин. А саме – скорочення численності безпритульних тварин гуманними методами на вулицях м.Ужгорода. Як відомо, час від часу у місті фіксують незаконні вбивства тварин. До слова, за одне з таких шкуродер Вадим Балабохін сів до в’язниці на 3 роки. Завдяки гуманним методам скорочення безпритульних тварин вдасться забрати з вулиць безхатьків, які часто загрожують здоров’ю ужгородців.

Один із методів – вилов та стерилізація. Чому це важливо: значна частина, а саме – 50% безпритульних тварин, це колишні домашні улюбленці або ж тварини, які були народжені ними. Завдяки фінасуванню стерилізації вдасться зменшити кількість тварин, яких просто викидають на вулицю. Також стерилізація сприяє тому, що тварини перестають бути агресивними..

За проект щодо гуманного скорочення чисельності безхатьків голосуйте тут.

Загальний бюджет двох проектів – 300 тисяч гривень. До слова, фінансування комунального підприємства “Центр контролю за тваринами” у Мукачеві щорічно обходиться у 600 тисяч.

Детальніше про умови голосування читайте у матеріалі “Ужгородці мають нагоду визначити проекти, які фінасуватимуться із бюджету“.

Zakarpattya.net

Репортер 04.12.2016 19:52 IP: 17.2.113.92
Бажано, першим стерелізувати *Ужгородця*,щоби більше ненароджувалися подібні виродки,бо далі ці *гуманоіди* захотять знищити пенсіонерів,щоб* немішали*,а далі і інвалідів мож,а може і когось з дитячих будинків....вони теж *заважають!!!!
Ужгородець 04.12.2016 14:19 IP: 220.231.225.195
виловити і усипити. стерилізувати треба тих,хто пропонує стерилізувати і відпустити.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp