Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців попереджають про покарання за зірвану пломбу

23 грудня 2016 р., 15:15

Запрацювали нові законодавчі акти

За самовільні пуски та відновлення газопостачання ПАТ "Закарпатгаз" тільки в цьому році нарахувало 404 абонентам понад 5,5 мільйона гривень штрафних санкцій.

Накопичили борг за газ, отримали повідомлення – нуль реакції. Приїхали слюсар з контролером з "Закарпатгазу", виконуючи доручення ТОВ "Закарпатгаз Збут", від'єднали від газопостачання методом опломбування. Тільки працівники полишили обійстя, а порушники зривають пломбу. І далі не сплачують рахунки.

Проте змінились часи, запрацювали нові законодавчі акти. Наразі згідно з запровадженим наприкінці минулого року Кодексом газорозподільних систем фахівці "Закарпатгазу" зобов'язані скласти акт про порушення, провести нарахування за ціною закупівлі природного газу з врахуванням площі житла, кількості проживаючих та встановлених газових приладів. І неважливо вчора чи місяць назад було порушено опломбування. Зірвав пломбу – чекай проблем! Не хочеш проблем: до пломби – зась!


Прес-служба ПАТ «Закарпатгаз»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp