Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в АТО. Київ заявляє про 48 обстрілів

31 грудня 2016 р., 11:35

В районі Попасної відбулося бойове зіткнення.

За минулу добу позиції військовослужбовців Збройних сил України у зоні проведення антитерористичної операції обстріляли 48 разів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби штабу АТО на сторінці у Facebook вранці у суботу, 31 грудня.

Зокрема, на маріупольському напрямку бойовики обстрілювали Широкино і Талаківку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, Водяне, Талаківку, Павлопіль, Мар'їнку, Широкино, Лебединське і Гнутове - зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів.На луганському напрямку бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм по Новозванівці, з гранатометів і стрілецької зброї - по Станиці Луганській, Новозванівці, Кіндращівці, Новоолександрівці, Новому і урочищу Червоне Глинище.На донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Луганське, Зайцеве, Південне, Верхньоторецьке та Опитне.У районі Попасної відбулося бойове зіткнення - атака бойовиків відбита, противник зазнав утрат і відступив.Нагадаємо, напередодні у зоні АТО поранення отримали три українських бійці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp