Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Новорічну ніч ужгородці мерзли на автобусних зупинках

2 січня 2017 р., 17:00

Чекали транспорт.

Який обійяли.

Незважаючи на обіцянки ужгородської влади забезпечити безперебійний рух "маршруток" на Новий рік, городянам після безрезультатного очікування на автобусних зупинках, довелося їздити на таксі, або йти пішки.

Про це мешканці Ужгорода повідомляють у соцмережах.

"1-го січня місто віддано на відкуп власникам служб таксі за подвійним тарифом. З 19 години у місті за даними трекінгу сайту ужгородської міської ради http://rada-uzhgorod.gov.ua/gromadskyj-transport/ та особистим 1,5 год. спостереженням аж 2 транспортні засоби (маршрутні таксі) - маршрут №8, який ми реально спостерігали на вул. Грушевського, та маршрут №3, трекер якої цілу годину вказував на місцезнаходження біля Велмарту в новому районі. Це мабуть плата ужгородців за безкоштовний проїзд на протязі 5-ти годин 31 грудня", - пише Наталія Гнесь.

"1,5 години з 16-ої до 17,20 прочекала маршрутку №1 з Баранинців до міста. Повертатись з міста в Баранинці прийшлось на таксі.З 18,30 до 20,00-жодного маршруту №1", - зазначає Анна Квіт.

"Вчора прочeкала з 19.30 до 21 на зупинці, промeрзли до кісток, стояли мами з малeнькими дітками марно! Автобусів жодних нe було! Номeр 8 проіхав повз пустий! Нe зупинився! Свавілля ! Якшо в них було змінeно графік руху, то дe повідомлeння? Люди марно мeрзли по зупинках", - обурюється Elia Uliganets.

312

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp