Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зкарпатські школярі створили Новорічну казку

3 січня 2017 р., 16:58

Свято поряд

Незабутнє новорічне свято підготувала для школярів 3-В класу Грушівської ЗОШ І-ІІІ ст. учителька Г.П.Бурдило. На веселе торжество було запрошено й батьків, бабусь та дідусів. Учні декламували вірші, співали пісні. А ще розіграли героїв зимової казки Андерсена – найкращих у світі друзів Кая та Герди. Та раптом з’явилась Снігова Королева, яка вирішила зіпсувати школярам свято і викрала чарівний посох Діда Мороза, аби вони з Снігуронькою не знайшли шлях до святкового дійства.

Втім кмітливі учні домовились, що будуть гарно співати й танцювати, а найважливіше – товаришувати, аби лиходійка-королева не виконала свого злісного плану.

Школярі дружно співали пісень «Морозець», «Снігова королева», та інші. Артистизмом порадували Казкар, який перевірив дитячу пам’ять на казки, Фея, Матрона, Цветочек, Циганка та Новий рік.

Дітлахи хором покликали Діда Мороза та Снігуроньку, та тут увірвались розбійники і викрали онучку Діда Мороза, вимагаючи викуп. Учні вимушені були запросити їх на свято і відгадати загадки. Впоравшись із завданням, третьокласники, нарешті, отримали бажані подарунки – солодощі і насамкінець заспівали пісню «Під новий рік» та зробили на згадку світлину.

Т.КУЗЬМА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp